Kattavat kiinteistöhuollon palvelut Pieksämäellä

0400 650 660

Pieksämäen Seudun Talohuolto Oy tuottaa kattavat kiinteistöhuollon palvelut Pieksämäellä. Meillä on kiinteistöhuollosta kokemusta jo vuodesta 1992 asti. Asiakkainamme on niin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä, yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin.

 

Palveluihimme kuuluvat hiekoitustyöt, pihojen harjaus, lumiauraus, huoltomiespalvelut, huoltopäivystys sekä kiinteistönhoito. Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous kiinteistöhuollolle ja saat meistä luotettavan ja pitkäaikaisen kumppanin. Saat käyttöösi myös 24/7 palvelevan päivystysnumeron, josta saat avun kaikissa yllättävissä ja nopeaa reagointia vaativissa tilanteissa!

Hiekoitus liukkaita kelejä vastaan

Hiekoituspalvelumme varmistaa, että piha-alueet, parkkipaikat ja tiet pysyvät turvallisina ympäri vuoden jalankulkijoille, autoille sekä pyöräilijöille. Talven liukkaat kelit aiheuttavat Suomen kylmässä ilmastossa paljon vaarallisia tilanteita ja onnettomuuksia. Varaudu keleihin ajoissa ja tilaa meiltä hiekoitustyöt. Me varmistamme, että piha-alueesi pysyvät turvallisina myös pääkallokeleillä!

Pihojen harjaus

Talvikauden loputtua huolehdimme hiekan ja muun roskan keräämisestä. Harjauksella pihasta saadaan siistimpi ja turvallisempi, sillä talvella liukkautta estävällä hiekalla on keväällä päinvastainen vaikutus.

Huoltomiespalvelut

Saat meiltä monenlaiset huoltomiespalvelut aina yksittäisistä projekteista pitkäaikaisiin sopimuksiin saakka. Monipuolinen ja taitava huoltomies tarkkailee kiinteistön tekniikkaa ja varmistaa sen toiminnan ja tekee myös erilaisia pieniä korjaustöitä.

Huoltopäivystyksestä saat apua kelloon katsomatta

Huoltopäivystyksemme palvelee numerossa 0400 650 660 kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Mikäli kiinteistössäsi tai kotisi piha-alueilla tulee vastaan yllättäviä tilanteita, voit aina ottaa yhteyttä, ja me lähdemme matkaan saman tien.