Siivouspalvelut asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille, yrityksille ja yksityishenkilöille Pieksämäellä

Kaikki yhteystietomme

Pieksämäen Seudun Talohuolto Oy tarjoaa tehokkaat ja luotettavat siivouspalvelut asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille, yrityksille ja yksityishenkilöille Pieksämäellä. Palveluihimme kuuluvat muun muassa porrassiivous, toimistosiivous, lattian vahaus, kotisiivous, muuttosiivous, sopimussiivous, ikkunanpesu, yrityssiivous sekä loppusiivous.

 

Yrityksemme palveluksessa työskentelee kahdeksan koulutettua ja ammattitaitoista siivoojaa. Ota yhteyttä Pieksämäen Seudun Talohuolto Oy:hyn ja pyydä meiltä kilpailukykyinen tarjous!

Koti puhtaaksi

On tilanteita, joissa kodin siivous ei onnistu omin avuin tai sitten aika ja energia eivät riitä kodin säännölliseen siivoamiseen. Siivousalan ammattilaisemme pitävät huolen kotisi täydellisestä siisteydestä, jotta sinä voit nauttia omasta arjestasi ja viihtyisästä kodistasi. Muista, että voit hyödyntää kotitalousvähennystä ja pienentää tilattujen siivouspalveluiden kustannuksia.

Siivouspalvelut yrityksille

Siisti ja viihtyisä työpaikka mahdollistaa tehokkaan työskentelyn! Toteutamme yrityksesi tilojen siivouksen tehokkaasti, mutta hienovaraisesti. Palvelumme toteutetaan yhdessä asiakkaiden kanssa suunnitellen, jotta ne voidaan toteuttaa aiheuttamatta häiriötä työpaikalla. Saat meiltä muun muassa porrassiivoukset, toimistosiivoukset sekä lattioiden vahaukset.

Siivouspalveluiden yhteystiedot

Anne Vehviläinen

Puh. 040 145 0678

 

Tarjoamme myös kiinteistöhuollon palvelut. Lue lisää!

Kiinteistöhuolto

Jätä loppusiivous ammattilaiselle

Oletko muuttamassa pois vuokra-asunnosta? Jätä loppusiivous ammattilaisen huoleksi ja voit luottaa siihen, että asuntosi on taatusti tarpeeksi siisti sen luovutuksen yhteydessä. Loppusiivous eroaa tavallisesta viikoittaisesta siivouksesta merkittävästi. Ammattilaisella on käytössään erilaisia välineitä ja aineita, joilla siivous voidaan toteuttaa tehokkaasti.